Thursday, June 21, 2012

Τζήμερος/ΔΞ: Πλύντε την μύτη σας πριν βγάλετε συμπεράσματα


 Ο κ. Τζήμερος, την ίδια στιγμή που ίδρυσε κόμμα και κατέβηκε στις εκλογές σταμάτησε να είναι πολίτης και έγινε πολιτικός. Εξ’ ου και το σύνθημα “πολιτική χωρίς πολιτικούς” (που τόσο μου άρεσε ομολογώ…) ακυρώθηκε από μόνο του.
Όμως, παρά το άδοξο τέλος αυτού του τόσο όμορφου συνθήματος, τίποτα δεν άλλαξε στο μυαλό μου σε όσα πιστεύω για τον κ. Τζήμερο και το κόμμα ΔΞ.

Για ξεκίνημα, τις αρχές που πρεσβεύει ο κ. Τζήμερος και η ΔΞ τα υποστηρίζω 150%.
Την “αισχρή” επιστολή στην Μέρκελ θα μπορούσα να την έχω γράψει ο ίδιος. (Αλήθεια ποιος από αυτούς που τον κατηγόρησαν για αυτή την επιστολή τελικά την διάβασε;)
Τις πολιτικές προτάσεις στο site της ΔΞ τις βρίσκω όλες εξαιρετικές.
Η συνεργασία με την Δράση; Δεν με χάλασε καθόλου. Εγώ αντιθέτως φοβάμαι τα κόμματα που σε όλους τους τόνους διακηρύσσουν ότι δεν θα συνεργασθούν με κανέναν.
Ακόμα περισσότερο δεν καταλαβαίνω γιατί έπρεπε να με χαλάσει η επιλογή συνεργασίας με την Δράση του κ. Μάνου που ήταν το μόνο άλλο φιλελεύθερο κόμμα στην χώρα με πολιτικές προτάσεις άξιες λόγου, στο ίδιο ακριβώς μήκος κύματος με την ΔΞ.
Καταλαβαίνω ότι κάποιοι αιφνιδιάστηκαν διαπιστώνοντας ότι το κόμμα του κ. Τζήμερου ήταν τελικά κόμμα φιλελεύθερο, αλλά φαντάζομαι το ίδιο θα συνέβαινε αν κάποια μέρα φόραγαν τα γυαλιά τους και διάβαζαν τις θέσεις της Δημιουργίας Ξανά….
Πάντως (καθώς δεν υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά) πολλοί υποστηρικτές της Δ.Ξ. (από το ιλιγγιώδες 2.2% που την ψήφισαν) κάτι πρέπει να ανακάλυψαν για αυτόν τον κ. Τζήμερο και το κόμμα του, οπότε και εγώ κατ’ επέκταση δεν αποκλείω να αλλάξω αντιδιαμετρικά γνώμη αναφορικά με το ποιόν του κ. Τζήμερου, και ιδιαίτερα αν στο μέλλον αποδειχθεί κάτι το συγκλονιστικό, όπως για παράδειγμα ότι:
- όταν ήταν μικρός έσπρωξε κανένα παιδάκι στο σχολείο την ώρα που παίζαν μπάλα
- η διαφημιστική εταιρεία του είχε ως σκοπό το κέρδος (θου κύριε…)
- είχε κανέναν συγγενή καμπούρη
- γκάστρωσε καμία βλάχα στο χωριό εκεί που μάζευε τα αχλάδια
Πέραν πλάκας, αναρωτιέμαι αν ποτέ θα μπορούσαν να κρίνουν θετικά έναν τέτοιο άνθρωπο οι πολίτες μιας χώρας που ψηφίζουν κατά 95%, Καμμένο, ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, ΧΑ και ΚΚΕ.
Για να μην ισοπεδώσω όλους τους ψηφοφόρους (και εμένα μέσα) θα βγάλω μερικούς έξω που με βαριά καρδιά και τρεμάμενο χέρι ψήφισαν ΝΔ η ΠΑΣΟΚ η ΔΗΜΑΡ – γνωρίζοντας πόσο τραγική επιλογή έκαναν- επειδή σωστά η λάθος αισθάνθηκαν ότι δεν είχαν άλλη επιλογή προκειμένου να ανακοπεί η ταυτόχρονη πορεία του ΣΥΡΙΖΑ προς την εξουσία, και της Ελλάδας προς την Βόρεια Κορέα…
Για να κλείσω πάντως το όλο θέμα για τον κ. Τζήμερο, μόνο ένα έχω να δηλώσω:
Καμία φορά δεν βρομάει το ψάρι….
Βρομάει η μύτη μας!
http://www.realpolitics.gr

No comments:

Post a Comment